tiistai 17. kesäkuuta 2014

Kun ei niin ei

Eipä sitä edellisen postauksen jälkeen tarvinnut viikkoa odotella ja piinailla, pari päivää riitti. Kierto ennätyslyhyt 21 päivää, kun menkat alkoivat yhdeksäntenä päivänä inssin jälkeen. Se siitä oman hormonitoiminnan testaamisesta. Voisin jossitella, olisiko tukilääkitys auttanut jotain, mutten jaksa. Mitäpä iloa siitä olisi ollut, että vuoto pysyy lääkkeillä pois, jos tuolla sisällä ei mitään kuitenkaan ole tapahtuakseen. Noista mun munista mihinkään oo.

Olisihan se ollut liikaa toivottu, että eka inssi olisi tuottanut tulosta. Kattellaan sitten syssymmällä, onko kiinnostusta seuraaviin. Aion nyt aloittaa lomailun lapsettomuudesta ja nauttia kesästä. Itku tuli lauantaina kun vuoto alkoi, mutta mies lohdutti sen pois. Osasi kerrankin halata poruista akkaa pyytämättä. Ei sanonut, että vielä meilläkin tärppää, oli vain hiljaa ja piti sylissä. Ihana mies se on, ja hyvä meillä on kahdestaankin. Nyt aion keskittyä nauttimaan elämästä kahdestaan ja koittaa hätistää lapsettomuusmörön jonnekin kauas pois, ans kattoo onnistunko.

4 kommenttia:

 1. Voimia Emeli <3 toivottavasti onnistut pian mörönkarkotuksessa. Täällä sama projekti meneillään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Välillä se mörkö vaan tuntuu niin isolta, ettei sitä pääse karkuun minnekkään... Mutta pakko se on yrittää, eikös :)

   Poista
 2. Voimia <3 sama projekti meilläkin, ei ole mitään kiinnostusta tai uskoa hoitoihin tällähetkellä. Joten parempi taukoa pitää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinne myös <3 Vaikka meillä tää oli vasta ensimmäinen hoito, tuntuu pieni tauko jo nyt tarpeelliselta... En ehkä jaksaisi niiden tuomia pettymyksiä joka kuukausi, ihan tavallinen pettyminen saa riittää. Ymmärrän varsin hyvin tuon sunkin taukoilun.

   Koitetaan nyt keskittyä muuhun elämään ja nauttia siitä!

   Poista