lauantai 15. maaliskuuta 2014

Hymynaama

Tulihan se hymynaama testiin vihdoinkin, kp 18. Testaamisen aloitin jo kp 10, kun aiemmin plussat (tai edes jotain sinnepäin...) ovat tulleet päivinä 12-18 ja viime kiertokin oli huimat 24 päivää. Tai no, kyllä se hymyili jo muutama päivä sitten, mutta vastoin ohjeita olen niitä testiviivoja kuitenkin kyttäillyt... Kyseisenä päivänä viiva oli yhtä hailakka kuin muinakin, alueen poikki vain meni sininen värjäymä jonka testi tulkitsi miten sattuu. Eli ei tuohon kalliiseen Clearbluehun ole aina luottaminen, pah. Tänä aamuna oli sitten selkein plussaviiva ikinä, enkä sen tulkitsemiseen olisi edes sitä hymynaamaa tarvinnut, kerrankin näinkin päin.

Mukava ainakin nähdä että siltä osin keho toimii. Ja mukava että on rauhallinen viikonloppu ja kahdenkeskistä aikaa. Eri asia sitten irtoaako se munasolu oikeasti ja pääseekö se etenemään ja törmäämään siittiöön. En uskalla edes toivoa, mutta kokeillaan nyt kerrankin kaikki poppakonstit läpi. Päällä seisontaa en ole vielä yrittänyt, mutta kylläkin makoillut sängyssä kintut kohtia kattoa, mikä tuntui jo tarpeeksi pöjältä... Ensi viikolla sitten Alkoon hakemaan punaviiniä, ja seuraavalla lähdenkin sitten tutkimaan Keski-Euroopan viinitarjontaa ;)

Vaikka juuri nyt ulkona sataa räntää ja talvi tekee paluuta, ovat aurinkoiset kevätpäivät saaneet mielen vähän virkeämmäksi ja kiireet pitäneet lapsettomuusmörön enimmäkseen poissa. Takana hyvä viikko siis, ja juuri nyt nykyhetki ei ahdista eikä tulevaisuus pelota.
2 kommenttia:

  1. Olipas niin hymyilevä teksti,että ihan itseäkin rupesi hymyilyttämään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi kaikki päivät ei ole synkistelypäiviä :)

      Poista