lauantai 8. maaliskuuta 2014

Loppurutistus

Käynnissä viimeinen täysi kierto ennen polikäyntiä. Yritystä takana reilut pari vuotta. Tai miehen mukaanhan me ei olla edes tarpeeksi yritetty. Ovistestejä olen käyttänyt vain muutamassa kierrossa, muulloin vain arvioinut sen ajankohdan kun mitään tuntemuksia se ei aiheuta. Ja seksiä on yleensä ollut kierron puolivälin kieppeillä pari, joskus jopa kolme kertaa viikossa. Mun laskutavan mukaan tuo on yrittämistä, mutta ei se sellaista otsa rypyssä touhua ole ollut, vaan ollaan oltu jos on mieli tehnyt, ja jos ei niin sitten ei.

Kun miehen kanssa joskus tästä yrittämisestä puhuttiin, sanoi hän että hänelle kyllä saa sanoa koska ottipäivät ovat kohdillaan. Tämä nimittäin liittyy myös oman kivan harrastamiseen (en ole mustasukkainen hänen kädelleen, se on ihan fine...), hän kun ei ollut itse tullut ajatelleeksi että miljoonittain siittiöitä jää siinä sille tielleen eivätkä ne ihan muutamassa tunnissa uusiudu. No en kuitenkaan ole sanonut, jotenkin en ole halunnut luoda paineita tai jotain. Olisi ehkä pitänyt, eihän se mies ajatuksia kuitenkaan osaa lukea, eikä minun kiertoani, vaikka toki huomaa koska on menkat ja koska ei. Kun tuohon sitten lisää huonon liikkuvuuden, niin voihan se olla että jokunen kierto on mennyt plörinäksi senkin takia.

Mutta juu, eilen sitten sanoin että kun tässä ei kuulemma olla tarpeeksi yritetty, niin nyt sitten yritetään vimpan päälle ennenkuin mennään lääkäreille tunnustamaan virallisesti olevamme pari jolla on ongelma. Ovis toivottavasti muutaman päivän sisään tulossa ja digiovistestit tulivat eilen postissa. Mies sai viikon masturbaatiokiellon. Ihan hupaisa keskustelu tuosta kehkeytyi ja huumoria saatiin vakavasta asiasta revittyä. Päälläseisontaongelmaa ei saatu ratkaistua, mutta kai tässä jotain täytyy kehitellä...

Greippimehu sai jäädä kauppaan, mutta monivitamiinia olen tässä jonkin aikaa napsinut. Jos ovistestiin saan hymynaaman, niin ajattelin hakea pullon punaviiniä, se kun on kokeilematta kun en siitä tykkää.

Ja kun menkat kuitenkin loppukuusta alkavat, olen silloin reissussa jossa varmasti on sen verran muuta ihmeteltävää, että en jaksa sillä hetkellä niitä surra.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti