lauantai 25. tammikuuta 2014

Kirje

En osannut kutsua polille vielä odottaa, mutta niin vain oli eilen kirje postilaatikossa, puolitoista viikkoa sen jälkeen kun lääkäri laittoi lähetteen eteenpäin. Nopeaa toimintaa siis sikäli. Itse aika sitten ei tulekaan vastaan ihan niin nopealla aikataululla... Huhtikuun puoliväliin tässä täytyy vielä odottaa. Sikäli kuitenkin olen tyytyväinen, että sekä helmi-maaliskuun työkiireet saa hoitaa rauhassa, samoin talvilomareissun.

En oikein tiedä mitä odotuksia tuon käynnin suhteen pitäisi olla... Ei kai siellä kuitenkaan vielä mitään tehdä suuntaan tai toiseen, saa vaan taas uuden ajan jota odottaa.

Ihan kuin vakuutena siitä että jotain tarttis tehdä, eilen illalla vessakäynnillä kun hiukka joutui pinnistelemään, niin johan lorisi pytty punaiseksi. Niukkana tuhruna on jatkunut tänäänkin, eli se taas tästä kierrosta. Nyt kp 22 ja menkkoja odottelen varsinaisesti alkavaksi ensi viikon puolivälin jälkeen. Olisihan se ollut liikaa toivottu, että olisi ollut kaksi kiertoa peräkkäin ilman ylimääräisiä vuotoja.

Ja ihan kiva huomata että lääkäri oli tosiaan saanut tuon lähetteen eteenpäin... Hän lupasi nimittäin postittaa mulle myös mun verikokeiden tulokset, mutta niitä ei ole näkynyt :p

3 kommenttia:

 1. Hei!

  Olen kaikessa hiljaisuudessa seurannut blogiasi. Olen päättänyt hypätä tuntemattomaan ja kirjoittaa omassa blogissani (omalla henkilöllisyydelläni) lapsettomuudesta ja keväällä alkavista hoidoista. Minulla on entisestä suhteesta tyttö, ja lapsettomuuden syy huonoissa simpoissa. Kaikkea hyvää teidän projektiinne!

  Emmi

  http://emmi-i.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Kiva, että lääkäri laitto lähetten ja pääsette eteenpäin. Odotteluahan senkin jälkeen riitttää, mutta odotus tuottaa pikkuhiljaa jotain tulosta, kun on konkreettista odotettavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavallaan helpottaa saada edes joku selkeä päivämäärä jota odottaa, vaikka odottavan aika onkin pitkä... Etappi kerrallaan, hitaasti mutta varmasti (?) :)

   Poista