torstai 2. tammikuuta 2014

Kp 27

Kyllä taas naista koetellaan. Tuhruvuodosta ei ole vielä merkkiäkään. Ei ennenkuulumatonta tämäkään, vallan kerran on viimeisen vuoden aikana käynyt vastaavasti... Silloin hermo petti kp 29 jolloin tein raskaustestin, negan tietysti, ja menkat alkoiva seuraavana päivänä. Melkein mieluummin ottaisin jo lyhyen tuhrukierron, silloin pää pysyy edes hieman paremmin läjässä... Miten ihminen voikaan olla tällainen hermoheikko? Missä on taas sellaiset päivät ja viikot, kun pystyn miettimään jotain muutakin?!

Olen koittanut itselleni hokea ettei tämäkään mitään tarkoita, kuukaudet ja kierrot ovat erilaisia keskenään ja mitä vain voi käydä. Ei tuo hokeminen mitään auta, asia pyörii silti jatkuvasti mielessä. Mikäs siinä sitten. Naisen on tehtävä mitä naisen on tehtävä, ja jos musta alkaa tuntua että mun mielenterveys vaatii selvyyden saamista tähän asiaan, niin silloin on pissattava kuppiin ja uitettava siellä tikkua. Ajelin siis kauppaan ja valkkasin valikoiman kolmesta raskaustestipakkauksesta kivoimman näköisen. Herkimmän olisin valinnut, mutta kun ei missään mainittu herkkyydestä mitään. Kotona sitten surffasin netissä kun odottelin että edellisestä vessakäynnistä olisi edes pari tuntia.

Onnistuin tietenkin valkkaamaan testeistä juuri sen epäherkimmän. Ja sellaisen, joka saattaa näyttää jotain omituisia aavehaamuja, jotka katoaa. Jei. Note to self: tee taustatyö jatkossa ennen kauppaan menoa. Jos noiden testien ostamiseen joskun tulee olemaan oikea syy.

RFSU:n testi siis kyseessä, nettilähteiden mukaan herkkyys 50 mIU/mL, kun herkimmät ovat 10. Tällä on mentävä, joten tuumasta toimeen. Testi tuli tehtyä, ja tuijottelin sitä valehtelematta 15 minuuttia. Kääntelin ja vääntelin, kokeilin eri valoa ja kulmaa ja ajattelin että voiko sitä ihminen hullummaksi tulla. Sitten tuli todistettua itsekin sellainen mystinen aavehaamu. Sen sijaan että näin toisen viivan vain sieluni silmillä, toinen viiva alkoi oikeasti näkyä. Melkein jopa joka kulmassa... Ja kun tuijottelin testiä vielä muutaman minuutin lisää, tuo mystinen jälki katosi. Näin on kuulemma muillekin tapahtunut, eikä tuo tarkoita yhtikäs mitään. Eli puhdas negahan tuo oli.

Summa summarum. En ole raskaana. Paitsi, että ja mutta. Joko odotan pari päivää ja menkat alkavat. Tai sitten haen eri merkkisen testin, sellaisen paljon herkemmän... Joka todennäköisesti näyttäisi myös negaa, mutta saisinpahan mielenrauhan nopeammin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti