perjantai 11. huhtikuuta 2014

Melkein huijasin itseäni

Tässä kierrossa tikutin taas ovista. Uskottelin itselleni, että en tee sitä seksin ajoittamiseksi vaan vain, jotta osaan ensi viikon polikäynnillä kertoa tarkasti, missä mennään. Olin ajatellut, että mitä sitä yrittämistä stressaamaan, kun ei se luomusti näytä onnistuvan. Niinpä niin.

Nyt sitä yritystä ei tosiaankaan ole ollut kun mies on viime päivinä ollut töidensä kanssa niin kiireinen että illalla vain väsyneenä rojahtaa sänkyyn. Eilen tulkitsin viivat ovistestissä plussaksi, mutta mitään toimintaa ei sekään saanut aikaiseksi. Muuta kuin sen, että itkin itseni illalla uneen. Tämäkin päivä laskeutuisi vielä hedelmällisiin, mutta mies on koko illan harrastuksissaan ja tulee ties koska, ja sekin harmittaa. En siis ole kuitenkaan sisäistänyt itselleni uskottelemia asioita niin syvällisesti kuin olin luullut, vallan yllättävää...

Jos tästä jotain positiivista koittaa repiä, niin eipähän tarvitse loppukiertoa jänskättää, että onko tärpännyt vai ei. Jei! Mietin myös tuota polikäyntiä. Muistelen jostain lukeneeni että joillekin on samalla keikalla tehty aukiolotutkimus. Ymmärtääkseni se tehdään kuitenkin aina kierron alussa, mutta mitään selkeää syytä sille en ole rakkaan kuukkelin avustuksella löytänyt. Ilmeisesti yksi syy ainakin on se, että loppukierrossa sitä ei tehdä, koska on vaara että mahdollisesti hedelmöittynyt munasolu huuhtoutuu samalla. Mutta entä jos sitä vaaraa ei ole? Hmm...

6 kommenttia:

  1. Niin tuttu tunne tuo "mukastressittömyys" ja myös se, kun yritys ja ajoitus ei parisuhteessa kohtaa... :( meidän polilla oltiin ehdottomia siitä, että aukiolotutkimusta ei tehdä enää kp 15 jälkeen ja että se mieluiten tehdään ennen ovulaatiota, jotta toimenpide ei häiritsisi munasarjojen toimintaan.

    Tsemppiä näihin hankaliin tunnelmiin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukastressittömyys, hauska ja kuvaava sana ;)

      Mä vähän pelkäsinkin, että turha toivoa kahden kärpäsen läimäisyä yhdellä iskulla...

      Kiitokset tsempistä! Mä pidä peukkuja pystyssä sinne sun suuntaan :)

      Poista
  2. Voi tiedän tuon tunteen kun tietää että oisi ehkä ne hedelmälliset päivät ja sitten toinen on töissä tms. tai ei vaan saada aikaiseksi!! Täällä viikonloppu meni samoissa tunnelmissa, ensimmäisen kerran ovulaatio marraskuun jälkeen ja sitten se tilaisuus jää käyttämättä. Itkettää ja harmittaa ja raivostuttaa ja eniten harmittaa että pitää harmittaa tällainen asia.
    Voimia sinulle <3

    VastaaPoista
  3. Vaikka kumppanille vielä menisi läpi, että stressitönnä ollaan kahta kättä heilutellen ja vihellellen, niin omalle mielellä on vaikea syöttää pajunköyttä..Vaikea huijattava.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, johonkin pisteeseen sitä luulee pystyvänsä huijaamaan itseään, kunnes...

      Poista