maanantai 16. joulukuuta 2013

Uusi puhelin ja muuta hapatusta

Ostin viime viikolla uuden puhelimen. Tässä jokusen päivän kun olen siihen totutellut, alan olla jo melko sinut sen kanssa ja homma toimii.

Hieman hassua oli tajuta, että jopa puhelin on elänyt kanssani tätä lapsettomuutta - vanhassa puhelimessa oli sovellus kuukautiskierron seuraamista varten. Sinne olen tallentanut parin viime vuoden kierrot, tuhrupäivät, ovisplussat. Lisäksi erinäisiä oireita kierron vaiheista kuten rintojen aristukset ja yleiset vitutukset. En tiedä saisiko noita merkintöjä kätevästi siirrettyä puhelimesta toiseen, enkä oikeastaan jaksa alkaa selvittämäänkään. Pysykööt siellä. Haluaisin haudata kaikki merkinnät ja muistot ja aloittaa puhtaalta pöydältä. Jättää stressaamisen ja liian yrittämisen. Helpommin sanottu kuin tehty...

Latasin uuden sovelluksen, erilaisen. Symboloikoon se nyt sitten itselleni uutta alkua. Tai vaikka yrityksen kaksivuotismerkkipäivää, tai jotain. Jotenkin tämä raskauden odottaminen on tuntunut ikuisuuksia kestävältä välitilalta, mutta nyt olen vielä jotenkin siihenkin nähden välitilassa. Ensi viikolla käyn kierron lopulla toisessa verikokeessa, miehen simppa-analyysin tuloksia joudutaan odottamaan jonnekin loppiasen jälkeen. Sitten ehkä lähete jatkotutkimuksiin. Ovulaatio on tällä viikolla jos on ollakseen. Hyödynnetään jos siltä tuntuu. Katse suuntautuu jo tulevaisuuteen enkä jaksa luomuyrittämisen varaan hirveästi laskea. Tulevaisuus tulee sitten joskus, nyt yritän olla tässä.

Vanhassa puhelimessa oli sovellus raskausviikkojen laskemiseen ja seuraamiseen. Latasin sen viime vuoden syksyllä, kun hetken olin raskaana. Sen jälkeenkin laittelin sinne edellisten menkkojen päivämäärää pariin otteeseen, kun jaksoin olla optimistinen ja ajattelin, että olisi voinut tärpätä. Jääkööt sekin sinne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti