tiistai 31. joulukuuta 2013

Kp 25

Kierto on jo pitkällä, mutta tuhruvuotoa ja tiputtelua ei vieläkään näy. Ei nyt ihan poikkeuksellista, mutta silti piti muistia virkistää ja tutkiskella allakkaa (se siitä päätöksestä olla miettimättä koko asiaa...). Tän vuoden aikana tuhru on alkanut näihin aikoihin tai myöhemmin n. joka kolmas kerta. Loput on sitten pitäneet sisällää jos jonkinmoista tiputtelua, lorottelua tai tuhruttelua turhauttavan aikaisin. Lisäksi tässä kierrossa olin tunnistavinani oviksen melko selkeästi limojen perusteella, mitä sitäkään ei kovin usein käy. Jei.

Toisaalta mietityttää, että kun kiertoa nyt kartoitetaan verikokein, niin onko tällainen normikierto nyt sitten hyvä vai huono asia? Olisiko ollut parempi, että kierto olisi ollut lyhyt ja tuhrutteleva niinkuin useimmiten? Koska mielestäni sellainen kierto on epänormaalimpi kuin tämä, ja jos verikokeista olisi selvinnyt jotain niin sitä olisi voitu hoitaa jotenkin. Jos tämä kierto kokeiden mukaan on yhtä normaali kuin miltä se itsestäni tuntuu, niin nyt paperilla näyttää että kaikki onkin hyvin. Plaah.

Mikäli oviksen bongasin oikein, nyt on dpo 9. Jos aiemmissa kierroissa testattuihin ovisplussiin uskaltaa luottaa, niin menkkoja voin odotella alkavaksi akselilla huominen-perjantai. Noissa ovisplussakierroissakin tuhru alkoi dpo 3 ja 7 joten siihenkin nähden ei ole ihme että tää veretön kausi tuntuu ihmeelliseltä - tällaisia kiertoja voisi olla useamminkin.

Ja niin joo, onhan tässä olemassa sekin vaihtoehto, että mä olenkin raskaana. Hehhee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti