tiistai 27. toukokuuta 2014

Lomaa odotellessa

Menkat alkoivat vihdoin sunnuntaina, kolmisen päivää myöhässä. Viimeisenä mahdollisena päivänä, jotta inssiin voisi ennen kesätaukoa vielä ehtiä. Se päivä menikin sitten miettiessä, lähteäkö vai ei. Juupas eipäs, juupas eipäs.

Jotenkin se vaan hirvittää. Toisaalta teki mieli jättää koko homma vielä hautumaan, odottamaan syksyä. Koitin miettiä plussia ja miinuksia - ja plussia tuntui kuitenkin olevan miinuksia enemmän. Mitä aiemmin alan hoitoihin syytämään rahaa, sitä aiemmin maksukatto tulee täyteen ja loppuvuodesta saatan ehkä hyötyä siitä jotain. Olisi ihana unohtaa koko asia ja viettää pitkä, kuuma kesä stressaamatta, kerätä voimia syksyä varten. Inssin onnistumisprosentti ei kuitenkaan ole järin hyvä, turha aloitusta on venyttää jos ne ei kuitenkaan natsaa. Aikataulu saattaa kuitenkin olla liian tiukka, ajoitus on kuitenkin ehkä päin mäntyä. Kun mitään isoa vikaa ei ole, kesän aikana voisi ehtiä tärppäämään luomunakin. Inssistä voi olla eniten hyötyä nyt, kun röörit on juuri rassattu. Argh!

Eilen, kymmenen minuuttia ennen polin soittoajan päättymistä, tartuin viimein puhelimeen ja varasin ajan kontrolliultraan. Tilasin myös apteekkiin Menopuria. Miehen passitin omiin verikokeisiinsa. Hemmetti. Lomalle ei lähdetä ennenkuin pöytä on siivottu ja kaikki mahdolliset rästihommat hoidettu. Enhän mä osaisi viettää pitkää kuumaa kesää stressaamatta, jos tätä korttia ei olisi katsottu. Ja joka leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön. Tätähän mä halusin.

2 kommenttia:

 1. Meilläkin on suunnitelmissa yksi inssi ennen kesää. Sitten heitetään aivot narikkaan ja jos luomuna tärppää, niin se on onnellinen ihme, jos ei, niin syksyllä mietitään uudestaan.

  Tsemppiä inssikiertoon <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli samoilla suunnitelmilla mennään :) Tuli mitä tuli, niin kesä on aina kesä ja auringon paistaessa on helpompi unohtaa kaikki muu kurjuus kuin pimeän vuodenajan vallitessa. Nauttikaamme siis siitä, jahka tämä yksi stressitekijä saadaan tästä vielä hoidettua...

   Tsemppiä inssiin myös, ja eihän sitä koskaan kuitenkaan tiedä... ;)

   Poista