perjantai 2. toukokuuta 2014

Voi p****le

Jotenkin fiilis on taas sellainen, että voi morjens. Tätäkö tää elämä nyt oikeesti on? Onko tää oikeesti näin vaikeeta? Miksi juuri me? Missä se mun optimistinen fiilis on? Mä en jaksa!

Aukiolotutkimus oli ja meni. Aika oli liki tunnin myöhässä ja tällä kertaa tuntui, että lääkärillä (eri kuin viimeksi) oikeasti oli kiire päästä musta eroon. Jo pelkkä ultraus ennen aukkaria teki hieman ikävää kun tuntui sohivan jotenkin hätäisesti, tai sitten se pelasi mun kohdulla pingistä tai jotain. Ja kyllähän se aukkarikin sitten sattui. Ei nyt tolkuttomasti, mutta sen verran että jo valmiiksi jännässä tilanteessa tirautin pikku itkut. Onneksi se oli pian ohi. Vasen puoli veti hienosti, oikean suhteen virtausta ei näkynyt, mutta nestettä tuli kyllä rööristä pihalle että kyllä sekin ainakin jotenkuten vetää. Tai näin kuulin, itse keskityin tuijottamaan katossa ollutta sprinkleriä ja hengittelemään rauhallisesti. Vasemmalla näkyi myös 12 mm folli. Nyt lääkärin määräyksestä ensi viikolla lugesteronit käyttöön ja seksiä tiettyinä päivinä.

Jos ja kun menkat kuitenkin taas alkavat, sitten soitto polille ja ultra-ajan varaus, apteekista tilattava satsi menopuria ja sitten suunta kohti inseminaatiota. Sitä ennen miehen pitäisi vielä käydä verikokeissa. Pakko kirjoittaa näitä nyt itsellekin ylös ennenkuin unohdan, jotenkin tuntui pää olevan käynnin aikana niin jäässä että kaikki ohjeet kysyin varoiksi toiseen kertaan että edes osa niistä jäisi mieleen. Menopurin sekoittaminen ja piikitys katsottiin myös ensi kiertoa varten valmiiksi. Hui. Hoitajan kysyessä, että haluanko neularoskiksen, kohauttelin vain hartioitani - eipä ole tullut moista mietittyä... No, sain sellaisen mukaani, siihen on sitten kätevä ne käytetyt neulat laittaa. Kai.

Polilta ajelin apteekkiin ja mutkan kautta kotiin. Koitin ajellessani kasailla ajatuksiani jotenkin nippuun, mutta levällään ne edelleen on. Kaikki on siis fyysisesti kunnossa. Jei. Miksi mä en silti tule raskaaksi? Haluanko mä niin kovasti tulla, että olen valmis tunkemaan itseeni mömmöjä joka reikään ja vielä nahan läpi? Argh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti