torstai 22. toukokuuta 2014

Tyhjää täynnä

Eilen olisivat menkat normaalisti alkaneet. Ei näkynyt, joten tein testin. Negatiivisen. Ei sikäli ollut yllätys, koska olin hätähousuna tehnyt yhden jo pari päivää aiemmin. Mutta halusin vielä olla varma, jotta voin lopettaa luget. Nuo mömmöt, jotka mitään muita sivuvaikutuksia eivät aiheuttaneet kuin sen, että menkkojen alku näköjään viivästyy. Että sikäli toimivat joo, ei ollut tiputtelua ei.

Huomennat pitäisi alkaa jonottelemaan polin numeroon ja kyselemään, miten se kesätauko alkoikaan ja ehtiikö inssiin enää. Pahalta näyttää - tai hyvältä, miten katsoo. En tunne kuitenkaan olevani vielä valmis hoitoihin. Vastahan tässä on pian kaksi ja puoli vuotta yritetty omin voimin... Toisaalta nyt tässä on jo päästy siihen pisteeseen että siittiöt on todettu hitaiksi mutta kuitenkin ehkä riittävässä määrin liikkuviksi. Minä ovuloin näemmä melkoisen säännöllisesti ja röörit on auki. Kohdun limakalvo on ohut, mutta rakenne on hyvä. Summa summarum, luomunakin voi onnistua, jos kaikki tähdet osuvat kohdalleen. Uskon kesätauon tekevän itselleni hyvää - aion nauttia siitä täysillä ja rentoutua niin hyvin kuin mahdollista. Sysätä nämä huolet sivuun. Ehkä jopa pitää taukoa blogin päivittämisestä ja muiden lukemisesta. Keskittyä kaikkeen muuhun. Palatakseni sorvin ääreen ja ensimmäiseen inssiin syksyllä. Ehkä. Tai sitten parun paskaa fiilistä täällä jo huomenna, mutta sitten niin. Fiilispohjalta.

2 kommenttia:

 1. Aika fiilispohjalla ainakin täällä menee koko lapsettomuusprosessi. Tunteet ja ajatukset tuntuvat vaihtuvan nopeammin kuin tuulen suunta...

  Itsekin omalla tavallani odotan kesätaukoa, vaikka toivonkin vielä yhden inssin mahtuvan sitä edeltävään aikaan. Sitten aivot narikkaan ja hei-hei kaikelle, mikä arjessa liittyy näihin asioihin. (paitsi blogeista en ehkä pysty pitämään totaalista taukoa...)

  Voimia tähän päivään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liian helppoahan se olisi jos mieli olisi koko ajan tasaisen tyyni ;) Vaikka aallonpohjalla ollessa tällainen vuoristoratameininki tuntuu liian väsyttävältä - ja typerältä.

   Just niin, aivot narikkaan kesäksi! <3 Nyt nautitaan lämmöstä ja auringonpaisteesta ja laitetaan stressaaminen hetkeksi tauolle :)

   Poista