tiistai 19. marraskuuta 2013

Hyviä päiviä

Muutaman päivän on mieliala ollut taas vaihteeksi korkealla. Liekö sitten osansa asiassa kuukauden kierrolla vai mukavilla tekemisillä.

Pikkujoulut on juhlittu kunnialla, ja niiden paras osio oli käydä katsomassa stand upia. Ennen en ole käynyt, mutta voin sanoa meneväni toistekin. En muista koska olisin nauranut niin paljon ja niin pitkään... En varmaan ikinä. Kerrassaan riemastuttava ja tässä tilanteessa tavallaan myös puhdistava kokemus. Suosittelen :) Vaikka epäillen siihen suhtauduinkin ja pikkujoulujen alla kotisohva olisi houkutellut enemmän, niin hyvä että tuli lähdettyä. Nauroin jopa lapsi/raskaus/synnytys/siittiö-aiheisille jutuille... Tuo taisi olla tasan sitä mitä siinä mielentilassa tarvitsin. Muuten ilta sujui myös leppoisasti ja lähdin muutaman juoman jälkeen kotiin nukkumaan, kun osa vielä jäi jatkamaan. Heräsin seuraavanan aamuna aikaisin enkä tippaakaan krapulaisena. Ei kyllä muistu muita vastaavia pikkujouluja mieleen mutta hyvä fiilis jäi siitäkin saavutuksesta ;) Jaksoinpahan loppu viikonlopun puuhastella suht tarmokkaasti.

Jopa lapsettomuuteen liittyvät ajatukset ovat pysyneet taka-alalla. Juuri nyt jaksan taas uskoa että vielä joskus, sitten kun sen aika on, meillä on lapsi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti